Organizare evenimente, spectacole si petreceri pentru copii | Animatori Magie Teatru de Papusi Ursitoare Mos Craciun

Organizam petreceri si spectacole pentru copii. Noi avem grija de evenimentul tau pana in cele mai mici detalii, incluzand planificarea, organizarea si elaborarea scenariilor pentru acestea, stabilirea distributiei, solutii de sunet si lumina, repetitii, regia si desfasurarea acestora. La noi, distractia este acasa!!!

Fie ca este vorba de petreceri sau spectacole pentru copii, de evenimente de firma sau de evenimente personale, va oferim intotdeauna solutii profesionale, cu profesionisti!

Este ziua de nastere a copilului tau? Iata un prilej potrivit ca sa-i oferi o petrecere cu ANIMATORI. Un PERSONAJ sau un CLOVN ii vor incanta pe copii cu face painting, modelare de baloane, ateliere de creatie si jocuri interactive. Personajele din desenele animate Disney sau eroii de poveste vor asigura entertainment-ul la un party de neuitat. Sa nu uitam ca putem canta si karaoke! Spatiul tau poate fi decorat cu baloane cu aer sau heliu, JOCURI GONFLABILE – tobogan, bazin cu bile, castel, banner-e personalizate, balon Jumbo, pinata, tunuri de confetti – iar copii pot inota printre baloanele pe care le face masina de baloane de sapun.

Un MAGICIAN te poate introduce in lumea misterelor prin scamatorii originale, acompaniat de porumbei, iepurasi sau alte animalute.

TEATRUL DE PAPUSI poate veni la tine acasa, aducandu-ti cele mai frumoase povesti clasice, moderne sau interactive, interpretate de papusi, marionete sau actori!

Este botezul copilului tau? URSITOARELE pot veni la tine! Trei zane bune sau insotite si de masterea cea rea vor da culoare sarbatorii tale!

Pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor, in asteptarea lui MOS CRACIUN, clovni, magicieni, personaje pe catalige, acrobati, papusari, numere de circ, cor, colindatori, solisti, dansuri de toate genurile, personaje indragite din povesti se vor perinda in fata publicului, incantandu-i cu pataniile lor, in speranta ca fiecare va reusi sa demonstreze ca el este cel mai talentat si mai istet, pentru a-l convinge pe Mos Craciun ca el este cel indreptatit sa primeasca cadoul. Mos Craciun, craciunitele si spiridusii locuiesc la noi!

Exista mai multe modalitati de a sarbatori un eveniment, de a transmite un mesaj sau de a-ti motiva personalul. In oricare din aceste situatii organizam in mod original si profesional.