oferta paste organizare spectacole evenimente firma petreceri copii clovni modelare baloane face painting teatru papusi Mos Craciun personaje poveste

Oferta speciala de Paste

posted in: Oferte speciale | 0

Sarbatoarea de Paste este pe drum, la fel şi Alice cu prietenul ei, Ieprasul de Paste, caruia nu ii place sa intarzie niciodata. In tara lui Iepurila incepe OUventura, cu ateliere creative, spectacole de sezon, Fabrica de iepurasi, vanatoarea de oua si mult asteptatele petreceri cu ceai, la care va invita chiar Iepurasul de Paste.

Ateliere creative

Iepurasi de catifea

Fiecare copil isi va crea un iepuras pufos şi colorat de plus.

Decorarea oului gigantic

Facem echipa şi decoram oua gigantice, dar personalizam şi oua cu care sa decoram casa şi gradina.

Aventurile lui Alice in Tara lui Iepurila

In fiecare zi, timp de 2 ore, intr-un decor de primavara, Alice şi cu Iepurasul de Paste se vor intalni cu copiii, sa le citeasca povesti, sa vorbeasca cu ei, sa se joace şi sa asculte ce isi doresc sa primeasca de la Iepuras.

Vanatoarea de oua

Ia-ti un cosulet cu tine şi hai la vanatoarea de oua! Avem ascunse peste tot oua colorate. Iepurasii te vor pune la incercare, iti vor da harta şi indicii, iar voi, cei mici trebuie sa gasiti toate ouale.

Fabrica de iepurasi

In fiecare an, Fabrica de iepurasi se bucura de mare succes. Toti copiii care vor veni la fabrica se vor transforma in mici iepurasi, cu ajutorul urechilor de plus şi al Facepainting-ului.

Spectacole/atelier interactive

Gainusa cea motata şi Iepurasul de Paste

Gainusa şi Iepurasul sunt foarte suparati, se cearta mereu, din diverse motive. Acum nu stiu care dintre ei este simbolul Pastelui. Gaina care aduce ouale sau Iepurasul care aduce cadourile. Toata disputa se va termina cu ajutorul copiilor. Cei doi protagonisti vor trece prin probe haioase şi educative, ca sa demonstreze ca merita sa fie simbolul Pastelui.

Traditii, basme şi eroi de la noi, de Paste

Va propunem sa petrecem Sarbatorile Pascale cu traditii romanesti. Astfel ca intr-un decor romanesc de sarbatoare va asteptam cu ateliere creative traditionale, spectacole interactive, animatori cu personaje romanesti şi bineinteles traditii din folclorul nostru.

Ateliere de creatie cu specific traditional romanesc

Va propunem o serie de ateliere creative facute de profesionisti de olarit, pictat, tesut, cusut şi impletit margele, care ne vor bucura sufletele şi pe care le vom putea darui celor dragi.

Fabrica de iepurasi

In fiecare an, Fabrica de iepurasi se bucura de mare succes. Toti copiii care vor veni la fabrica se vor transforma in mici iepurasi cu ajutorul urechilor de plus şi al facepainting-ului.

Traditii, basme şi eroi povestite de Iepurele de Paste şi Ileana Cosanzeana

In fiecare zi timp de 2 ore, intr-un decor de primavara, Ileana şi cu Iepurasul de Paste se vor intalni cu copiii, sa le citeasca povesti, sa vorbeasca cu ei, sa se joace şi sa-I asculte ce isi doresc sa primeasca de la Iepuras.

Gainusa cea motata şi Iepurasul de Paste

Gainusa şi Iepurasul sunt foarte suparati, se cearta mereu, din diverse motive. Acum nu stiu care dintre ei este simbolul Pastelui. Gaina ca aduce ouale sau Iepurasul care aduce cadourile. Toata disputa se va termina cu ajutorul copiilor. Cei doi protagonisti vor trece prin probe haioase şi educative ca sa demonstreze ca merita sa fie simbolul Pastelui.