PREZENTAREA PE SCURT A SPECTACOLELOR

 • “Papusi-Papusi” I este un spectacol de varietati internationale cu papusi si marionete, prezentat in stilul Muppets. Papusi de toate genurile, va vor incanta cu dansuri, cantece si tot felul de momente vesele. Spectacolul prezentat intr-o maniera originala de broscoiul Georgica (varianta romaneasca a lui Kermit) este foarte potrivit pentru copiii de toate varstele, atat pentru cei mici cat si pentru cei mai mari. (Durata – 30-35 minute, numar actori – 3, spectacol potrivit pentru toate varstele, dar in special pentru copii mai mici, merge si la 2-3 ani)
 • “Papusi-Papusi” II este un spectacol de varietati internationale cu papusi si marionete, stilul Muppets, prezentat intr-o maniera originala de maimutele noastre Fifi si Coco. Papusi de toate genurile, samuraii japonezi, broscutele, taranii, precum si marionetele noastre dansatoare orientale, va vor incanta cu dansuri, cantece si tot felul de momente vesele. Un spectacol la care se vor amuza deopotriva atat cei mici cat si cei mai mari. (Durata – 30-35 minunte, numar actori – 3, spectacol potrivit pentru toate varstele, dar in special pentru copii mai mici, merge si la 2-4 ani)
 • “Povesti cu proverbe” este un spectacol interactiv prezentat de broscutele Georgica si Matilda. Spectacolul contine momente cu papusi precum si momente de clovnerie si commedia dell’arte. Plin de invataminte dar si mult umor, spectacolul nostru va fi o bucurie pentru copii, care vor deveni si ei actori alaturi de papusi, participand la concursul din cadrul spectacolului. Va invitam la o lectie despre proverbe atat pe cei mai mici cat si pe cei mai mari. (Durata – 30-35 minute, numar actori – 3, spectacol potrivit pentru copii mai mari de 4-5 ani pana la 8-9 ani)
 • “Lupul Buclucas” este un spectacol parodie cu papusi si costume traditionale, prezentat intr-o atmosfera tipic romaneasca. A fost odata un lup care a incurcat povestile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu: s-a ratacit pe strazile povestilor. In loc sa ajunga la Bunicuta, a ajuns la cei trei purcelusi si era atat de derutat incat a uitat cu desavarsire ce sa spuna si ce sa faca. Şi credeti ca asta e tot? Nici gand! Mai rau e ca s-a facut de ras in fata copiilor. Aceasta este povestea lupului nostru, un spectacol interactiv, urmarit de copii cu sufletul la gura. (Durata – 45 minute, numar actori – 3, spectacol potrivit pentru copii intre 4-11 ani)
 • “In cautarea unui prieten” este o adaptare dupa Micul Print de Antoine de Saint-Exupery, accesibila pentru toate varstele. Copiii il vor ajuta pe Micul Print sa-si gaseasca un prieten adevarat. Muzica speciala a spectacolului, folosirea multor sisteme de papusi si marionete (inclusiv teatru de umbre), precum si jocul actorilor produc o fascinatie in care micul spectator este prins de la inceputul pana la sfarsitul spectacolului. O pledoarie pentru adevarata prietenie, o calatorie care incepe si se termina pe planeta Micului Print care va ramane alaturi de floarea sa. (Durata – 40-45 minute, numar actori – 3, spectacol potrivit pentru copii intre 4-11 ani)
 • “Povestea lui Fat-Frumos” este un basm popular prezentat intr-o varianta moderna. Copiii vor face cunostinta cu legendarele personaje de poveste: Ileana Cosanzeana, Fat-Frumos si Zmeul intr-o parodie plina de haz. Papusile mari si foarte haioase sunt compuse cu corpul actorilor ceea ce da un plus de realism aventurilor prin care trece Fat-Frumos.(Durata – 30-35 minunte, numar actori – 3, spectacol potrivit pentru copii intre 4-10 ani)
 • “Peripetiile lui Piticot” este o poveste vesela cu clovni si papusi Muppets. Piticot si-a pierdut bucuria si pleaca in cautarea ei. Este ajutat de prietenul sau broscoiul Georgica sa nu rataceasca drumul si sa nu se abata de la el. Ajunge in final in Tara Bucuriei unde se amuza copios alaturi de prietenii sai clovnii. In finalul spectacolului, Piticot realizeaza ca adevarata bucurie este in sufletul fiecarui om. (Durata – 40-45 minute, numar actori – 4, spectacol potrivit pentru toate varstele, chiar si pentru copii mai mici, merge si la 2-3 ani)
 • “Dumbo cel Istet” – A fost odata un elefantel care a pornit intr-o calatorie lunga, intr-o calatorie in care isi va dovedi istetimea si va deveni om. Va trece prin multe incercari si va fi tentat sa ramana impreuna cu noii prieteni pe care si-i face pe drum, dar va ajunge in cele din urma la fluturasul lui. Si intotdeauna va fi langa el ingerasul lui care il va sfatui si il va indruma pe tot parcursul acestei calatorii initiatice. Va raspunde cu ajutorul copiilor la ghicitorile pe care i le spun personajele pe care le intalneste in cale. In final gandul la fluturasul sau va destrama vraja Duhului si elefantelul va deveni print iar fluturasul sau o frumoasa printesa. Aceasta este povestea lui Dumbo, o poveste captivanta cu papusi stil Muppets. (Durata – 40-45 minute, numar actori – 4, spectacol potrivit pentru copii intre 4-9 ani)
 • “Caravana veseliei” este un spectacol cu momente de clovnerie, papusi si marionete, o incursiune in lumea clovnilor de pretutindeni. Plin de umor, veselie dar si tandrete, spectacolul nostru este unul fara cuvinte tocmai pentru a arata ca mesajul teatrului este universal. Daca pentru citeva clipe caravana se va opri la dumneavoastra, nu aveti decat sa va amuzati copios si sa intrati in lumea veseliei si a bucuriei impreuna cu clovnii nostrii. (Durata – 40 minute, numar actori – 4, spectacol potrivit pentru copii intre 4-11 ani)
 • “Motanul Incaltat” este un spectacol complex ce imbina jocul actorilor cu papusi si elemente de animatie, un spectacol care incanta prin costume, decoruri si starea de joc interactiv. Acest joc ii va implica foarte mult pe micutii spectatori ce vor participa activ la spectacol ajutandu-l pe Motanul nostru sa-si duca planul la indeplinire. Copiii vor merge alaturi de actori intr-o calatorie plina de peripetii si vor invata ca bogatia sufletului este cel mai important lucru. Desi spectacolul poate fi jucat in orice fel de spatii si este nimerit pentru toate varstele, el este foarte indicat pentru a se juca pe scene mari adresandu-se si copiilor din clasele I-IV. (Durata – 40 minute, numar actori – 4, spectacol potrivit pentru copii intre 4-12 ani)
 • “Iata vin colindatorii” este un spectacol traditional cu papusi si marionete, o poveste cu obiceiuri si traditii de iarna, in care muzica, umorul si veselia se impletesc in jocul papusilor si recreeaza minunata atmosfera a sarbatorilor de iarna. Bineinteles mult asteptatul Mos Craciun este personajul favorit. (Durata – 30-35 minute, numar actori – 4, spectacol potrivit pentru toate varstele, chiar si pentru copii mai mici, merge si la 2-3 ani)